Informatie
 
 
 
Na bijna 40 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut/manueel therapeut in Rotterdam-Schiebroek, heb ik besloten per 1 januari 2020 te stoppen met de praktijk. In deze periode heb ik veel mensen van binnen en ver buiten de wijk zien komen en gaan.

Ieder mens is uniek, waardoor alle klachten en problemen met het bewegingsapparaat weer anders zijn. Het was iedere keer weer een uitdaging de oorzaak en de gevolgen van deze problemen te achterhalen en trachtten deze op te lossen met een persoonlijke en gerichte behandeling.
Dit deel van het werk en het contact met de patiŽnten zal ik zeker missen. De administratieve belasting en de ontwikkelingen in de zorg waarschijnlijk niet.

Mijn tijd zal ik gaan vullen met reizen, fotograferen, lesgeven en met wat er verder op mijn pad komt. Vervelen zal ik mij zeker niet en mogelijk kom ik zelfs tijd te kort, gezien de plannen en wensen die er nog op mijn lijstje staan.

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die vertrouwen had in mijn kennis en kunde en die ik heb kunnen helpen bij het oplossen van hun klachten en problemen.

De praktijk is voorlopig nog bereikbaar via het e-mailadres: praktijk@wdekker.nl

©WD2018 - All Rights Reserved