Welkom op deze foto-website

 

Op deze website staan allerlei foto's die ik heb gemaakt tijdens vakanties, reizen, weekendjes weg of op een vrij moment.

De combinatie reizen en fotograferen is ideaal om alle mooie, indrukwekkende en interessante plaatsen op deze wereld te bezoeken, trachten deze op een zo goed mogelijke manier vast te leggen en anderen te laten kennismaken met deze bijzondere plaatsen. Veel landen heb ik inmiddels bezocht, maar er zijn er nog genoeg over om te bezoeken en te ervaren.

zie ook

 

Behalve op deze website zet ik regelmatig nieuwe foto's op Zoom.nl. Ook in mijn praktijk hangen fotoseries die zoveel mogelijk wisselen in onderwerp of thema.

zie ook

Online Fotoboek: "Allemaal Afrika"     Foto's van Afrikaanse dieren en landschappen, gemaakt in de periode 2006 - 2016 op verschillende locaties.


Series

Foto-serie Dieren

Foto's van allerlei dieren, gemaakt in het wild of in een dierentuin. Deels zijn de dieren ingedeeld per soort, de rest staat in de groep diversen.

Foto-serie Mensen

Foto's van volwassenen en kinderen, gemaakt tijdens de dagelijkse activiteiten, bij sport als toeschouwer of als deelnemer.

Foto-serie Natuur

Foto´s van landschappen, bos- en duingebieden, meren en plassen of zomaar elementen uit de natuur.

Foto-serie Bouwkunst

Foto's van oude, klassieke bouwwerken, maar ook moderne architectuur en kunstzinnige objecten.

Foto-serie Diversen

Foto´s van machines, apparaten, evenementen, etc.

Foto-serie Nieuw

Nieuwe foto's

De foto's zijn gemaakt in de periode 2001 - heden.


Contact

Op deze pagina kunt u vragen stellen of opmerkingen plaatsen over foto's op deze website. Ook andere vragen zijn welkom.

U ontvangt een reactie op uw e-mailadres.

Naam:

E-mailadres:

Uw vraag of opmerking:


Informatie

1. De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De maker van deze website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het functioneren van deze website.

2. Alles wordt in het werk gesteld om misbruik te voorkomen. De maker van de website is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden.

3. Het copyright van deze website berust bij de maker van de website. Niets van deze website mag worden gekopieerd en/of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker.

De foto's zijn gemaakt met: Nikon E4500, Nikon D200 en Nikon D800


Bezochte landen


Nieuws

Er staat een nieuwe serie foto's op de website: Rotterdam by Night


Inlog-pagina

 


Dit deel van de website geeft toegang tot foto-series die kortdurend op de website staan.
Dit zijn foto's van speciale gelegenheden of gebeurtenissen en alleen toegankelijk voor de betrokken personen.

 

inlogcode invoeren + OK
code:

©WDFotografie2017